Er bestaat een duidelijk verband tussen voeding en ziektes. Zo heeft voeding een rol bij het ontstaan van diverse welvaartsziekten als diabetes en hart- en vaatziekten en ook bij diverse vormen van kanker. Vaak hebben onze cellen niet de juiste of onvoldoende vitamines en mineralen ter beschikking om optimaal te functioneren of zijn bepaalde werkingsmechanismen verstoord door bijvoorbeeld langdurige stress of een slechte zuurgraad van het lichaam. Dit is allemaal op te lossen met de juiste voeding!

Met orthomoleculaire therapie (ook wel voedingsgeneeskunde genoemd) zorgen we ervoor dat de cellen WEL de juiste (orthos) stoffen (moleculen) ter beschikking hebben en dus optimaal kunnen functioneren, waardoor de gezondheid kan optimaliseren en aandoeningen kunnen verdwijnen!

Het streven is altijd om de optimale voedingstoestand met gewone voeding te bereiken. Omdat het heel erg moeilijk is om met onze hedendaagse voedingsgewoontes en het verslechteren van de kwaliteit van landbouwgrond een optimale voedingstoestand te bereiken kan er geadviseerd worden om tijdelijk een aanvullend supplement te gebruiken.

Orthomoleculaire therapie is zeer effectief bij o.a. overgewicht, diabetes, hoge bloeddruk, stress, darmklachten, autisme en ADHD e.d., gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid en slaapproblemen,verminderde fertiliteit  maar ook om aandoeningen te voorkomen en om een geweldige gezondheid te bereiken!

Voor meer informatie mail/ bel/ app (mailen en appen heel graag tijdens kantooruren a.j.b.)

suzanne@decockvoedingendieet.nl of 0649359308