Mijn naam is Suzanne de Cock (1976), en ik ben opgeleid tot (orthomoleculair) diëtist. Mijn passie voor voeding en gezondheid heeft ertoe geleid dat ik in het jaar 2000 de opleiding Voeding & Diëtiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben gaan volgen. Sindsdien is mijn interesse in voeding alleen nog maar gegroeid. In 2005 ben ik als zelfstandige gaan werken en heb deze praktijk opgericht. Ik werk al jarenlang met veel plezier met mensen!

In 2017 heb ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut afgerond. Eigenlijk betekent dit dat ik me bezig houd met voedingsgeneeskunde; klachten oplossen door het toevoegen van de juiste (voedings)stoffen (of het weglaten van ongunstige). Dit kan in de vorm zijn van specifieke voedingsmiddelen of door het gebruik van aanvullende supplementen, zoals bijvoorbeeld magnesium, of vitamine B12.

Ik vind het belangrijk om te werken aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Ik ben er voor je als deskundige, en als motiverende coach bij het afvallen, het lekkerder in je vel zitten en het verbeteren van je gezondheid.

Denk je dat die doelen moeilijk te bereiken zijn? Ik denk van niet, maar de juiste adviezen zijn wel belangrijk. Bel me gerust (tijdens kantooruren) om een vraag te stellen of om een afspraak te maken op 06-49359308 of mail naar suzanne@decockvoedingendieet.nl

Sinds mijn afstuderen (2005) heb ik veel ervaring opgedaan met de begeleiding bij:

  • Afvallen & de wens (of noodzaak) om aan te komen, bij volwassenen en kinderen
  • Diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte
  • Maag- en darmklachten, prikkelbare darm syndroom, obstipatie e.d.
  • Voedselintoleranties
  • Vermoeidheid, stress, burn-out, slaapproblemen
  • Reuma, fibromyalgie, MS, neurologische aandoeningen
  • Hormonale aandoeningen en klachten
  • Voeding bij zwangerschap
  • en meer

Verdere scholing: o.a. Post-HBO Voeding & Diabetes, Post-HBO Motivational Interviewing, NLP

Ik ben lid van het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (Nr. 89907050089) en bij de Kamer van Koophandel (Nr. 18080931) Hiermee ben je dus verzekerd van kwaliteit en kun je tevens mijn bedrijfsgegevens opvragen. Hier lees je mijn privacyverklaring https://www.decockvoedingendieet.nl/uncategorized/privacyverklaring-mei-2018/

‘Let thy food be thy medicine, and thy medicine be thy food…

image1