Een beetje overgewicht hebben vindt niet iedereen vervelend, maar een beetje (of iets meer) afvallen kan wel enorm helpen om iets lekkerder in je vel te zitten en kan dus veel verschil maken in je leven! Je gezondheid kan zelfs flink gebaat zijn bij 5kg of 10kg afvallen! Als diëtist ben ik natuurlijk de aangewezen persoon om je adviezen te geven bij het afvallen, zodat je niet alleen blijvend kunt afvallen maar nooit meer een dieet zult hoeven te volgen!

Welke adviezen kun je van mij verwachten? Als eerste adviezen die aansluiten bij jouw leven! We kijken naar de huidige voeding (en lichaamsbeweging!) en bespreken samen wat er verbeterd zou kunnen worden. Daarna ga je aan de hand van haalbare doelen aan de slag. Om de zoveel tijd (dit bepaal je vooral zelf) kom je terug en bekijken we hoe het gaat, en of er eventueel iets bijgesteld moet worden. Je kiest zelf hoe lang je begeleid wilt worden.

Vaak komen we uit bij een bepaalde mate van een koolhydraatbeperkt dieet. Er wordt namelijk meer en meer duidelijk wat de nadelen zijn van onze hoge koolhydraat consumptie, en dan met name de suikers, het witte brood, de witte pasta’s en rijst. Daarmee wordt ook de kracht van een koolhydraatbeperkt dieet duidelijk. Ik zelf ben geïnspireerd geraakt door het werk van Harriet Verkoelen, diëtist en diabetesverpleegkundige (voor testimonials zie: https://www.harrietverkoelen.nl/38/testimonials/ ) Een beperking van je inname van koolhydraten kan dus ook deel uitmaken van mijn adviezen! Hoe dit precies in te passen en op te vangen zodat je geen honger krijgt kan een diëtist natuurlijk als geen ander adviseren!

Als er daadwerkelijk sprake van overgewicht (of bijvoorbeeld suikerziekte) is krijg je de begeleiding vergoed (4-6 consulten en evt. meer bij een aanvullende verzekering), maar we kunnen ook een abonnementsvorm afspreken, waarbij je elke zoveel weken voor bijvoorbeeld 20 minuten terug kunt komen waarbij de prijs per consult dan te overzien is.

Testimonials over mij:

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/dietistenpraktijk-suzanne-de-cock-voeding-en-dieet-tilburg-3031275

Neem voor meer info contact op via 06-49359308 of mail naar suzanne@decockvoedingendieet.nl !